Rezidence Kunratice

Rezidence
Kunratice

O Projektu

Projekt Rezidence Kunratice představuje luxusní bydlení nové generace v žádané lokalitě v městské části Prahy 4. Jedinečný bytový dům nabídne celkem 5 bytových jednotek s podlahovou plochou od 73 do 116 m2.

V obci je veškerá občanská vybavenost (zdravotnická střediska, školy, školky, obchodní centrum Kunratice, supermarkety a Kunratická stodola, která je vyhlášená svými kvalitními potravinami). Výborná dostupnost do centra Prahy (cca 30 minut MHD).

Rezidence Kunratice

Lokalita

Hlavní dominantou této městské části je Kunratický barokní zámek, ke kterému přiléhá také barokní park o rozloze 6ha. Nachází se zde dětské hřiště, tenisové kurty, dřevěný altánek, památný strom a každoročně se zde koná Divadlo v parku.

Jeden z největších pražských lesů Kunratický les na území čtyř katastrů je „ostrůvkem“ uprostřed husté městské zástavby a panelových sídlišť. Lesem prochází několik značených turistických tras i cyklotras a dále toto historické území poskytuje dětská hřiště, altány, velké množství laviček a piknikové místo s veřejným ohništěm. V pražských Kunraticích také najdeme hned několik rybníků jako např. Šeberák, Hornomlýnský, Dolnomlýnský, Olšanský a Ohrada, které kromě estetické a okrasné funkce plní občasně i roli koupališť.

Galerie

Ceník

Developer Group CZ

Radlická 832/38
Praha 5 – Smíchov
150 00

Všechny informace a obrázky na tomto webu byli vytvořené pro marketingové účely. Autor si vyhrazuje právo na změnu.